Потресаващо! Синът на легендата Меджик Джонсън е транссексуален! ( СНИМКИ)

Той се появи екстравагантно облечен на церемонията за предстоящите минисериали на Netflix - мускулести бедра, минижуп и на токчета

Новини
22:47 - 25 Февруари 2020
9565
Потресаващо! Синът на легендата Меджик Джонсън е транссексуален! (СНИМКИ)

И Джей Джонсън (EJ) - синът на легендарния баскетболист Меджик Джонсън, демонстрира колорит и изненада тези, които не са го виждали преди - той размаха мускулести краката, обвити с черна мини пола по време на церемонията за предстоящите минисериали на Netflix в Холивуд.

27-годишният EJ е известен с шикозните си, привличащи вниманието одежди.

Ейдж Джонсън беше център на вниманието в неделя на прожекция в Сан Висенте, Лос Анджелис, изтупан екстравагантно - блестеше в сатенен двуцветен блейзър с кремав цвят с отлични златни копчета.

Под него той носеше съчетана ниско изрязана сатенена блуза, която беше свободно вързана отдолу и драпирана отпред.

Синът на Меджик Джонсън подчерта краката си в къса черна пола, която се спускаше под ъгъл. Той повдигна ръста си с чифт черни ботуши и черна чанта.

EJ се подстригва късо, а аксесоар му беше колие, инкрустирано с диамант.

Макар че предпочита женското облекло, звездата на "Rich Kids Of Beverly Hills" изясни собствената си полова идентичност миналата година.

„Харесвам себе си такъв, какъвто съм. Много съм доволен", каза той пред Джъстин Силвърстър през април 2019 г.

„Винаги казвам, че ако чувствате, че не сте в правилното тяло, тогава по всякакъв начин, стигнете до мястото, където искате да бъдете. Чувствам, че това е тялото, в което би трябвало да бъда. Мога да бъда мъжествен, мога да бъда и женствен. Мога да правя с него каквото си поискам и да работя с тялото си“, каза той.

EJ показа своята финална фигура, след като претърпя операция през 2014 година. Той загуби 50 килограма, след като отстраниха 80 процента от стомашната му тъкан.

„Теглото е нещо, с което се борих почти през целия си живот, каза той. - Нищо не работеше, както аз исках, но изчаках, докато стана малко по-възрастен, за да знам как да действам".