Потвърдено: Бойко прави координаторка на Слави водачка на листа (ВИДЕО)

Теб те изгониха след онова кафе с мен, пък ние те правим лидер в областта, обяви Борисов на поредна инспекция днес

Актуални новини
12:27 - 24 Февруари 2021
3267
Потвърдено: Бойко прави координаторка на Слави водачка на листа (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов потвърди слуха, че бившата координаторка на Слави Трифонов във Видин за партията му "Има такъв народ" Росица Кирова ще води листата на ГЕРБ в областта. "Теб те изгониха след онова прословуто кафе с мен, а ние ти предлагаме да водиш областта", каза той на поредната си асфалтова инспекция и добави - "Тук ще стане като в Симитли". 

Дамата стана известна в края на миналото лято заради шумния начин, по който беше изгонена от партията на Слави Трифонов.

Кирова си навлече гнева на съпартийците си след като прие участие на инспекция на пътна отсечка с премиера Бойко Борисов. Преди това тя е известна местна протестираща, която води дългогодишна битка за по-добри пътища в Северозапада, но след като Борисов лично я взе в джипа си за проверка на строителството на артериите, тя му пристана. 

„Изпълнителният съвет и Националният съвет на „Има такъв народ“ току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия „Има такъв народ“. И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава“, написа тогава Трифонов.