Появи се трейлър на нов сериал чудо - „Вещерът“ (ВИДЕО)

Филмът ще бие по успех "Игра на тронове", категорични са експертите

Новини
14:30 - 20 Юли 2019
7089
Появи се трейлър на нов сериал чудо - „Вещерът“ (ВИДЕО)

Герои, злодеи, чудовища и магия. Мрачна атмосфера, политически сътресения, насилие и секс. Това можем очакваме от новия многоочакван фентъзи сериал на „Нетфликс” по едноименната литературна поредица на полския писател Анджей Сапковски.

Първият тийзър трейлър, представен вчера на „Комик-кон” в Сан Диего, показва доста екшън, битки, опасни същества и черна магия. Секс като че ли липсва. Но щом го има в книгите, а и в играта, значи ще си пробие път и до екрана. А и шоурънърът Лорън Шмид Хисрич вече потвърди, че „сериалът очевидно не е предназначен за детската аудитория”.

Не може да се отрече, че Гералт от Ривия наистина прилича на един по-мускулест Леголас от Мраколес, а пък цялостната атмосфера в трейлъра напомня за Вестерос, но всеки има право да опитва да се равнява с най-добрите в жанра. Още повече, че най-вероятно в един момент „Вещерът” ще трябва се конкурира както с предстоящия сериал по „Властелинът на пръстените”, така със задаващата се предистория от света на „Игра на тронове”.

Дриадите от „Вещерът“ (вляво) и Горските чада от „Игра на тронове” са като родни сестри.

Снимачният период на първия сезон на „Вещерът” приключи през май. След месеци на тревоги, предизвикани най-вече от съмнителната руса перука на актьора Хенри Кавил, първият трейлър внася известно успокоение за най-нетърпливите. Сега е моментът феновете на книгите и играта да почнат да спорят за верността на адаптацията. Премиерата е насрочена края на тази година.