Пожар в "Хелс Китчън": Кобилкина говори за секс в ухото на шеф Ангелов

Ти не си човек! Ти си секс бог, избухна топ кулинарят

Шоу
16:00 - 06 Март 2024
4615
Пожар в "Хелс Китчън": Кобилкина говори за секс в ухото на шеф Ангелов

"Ти у вас само секс ли правиш? Не готвиш ли?" С този въпрос шеф Виктор Ангелов затапи сексоложката Наталия Кобилкина в последното издание на "Хелс Китчън" и шокира и зрителите пред малкия екран. А как го е посрещнала жена му след това, можем само да гадаем.

"Поръчвам", отвърна почти веднага с усмивка популярната сексоложка. "Поръчваш? За да има време за секс?", продължи с провокацията топ кулинарят, а разговорът между двамата стана направо взривоопасен.

"Добре. Човек сексолог. Цяла България те знае... колко пъти? Колко пъти седмично ти се случват нещата? Колко пъти седмично се нареждат звездите добре?", полюбопитства още шеф Ангелов. Отговорът на Кобилкина обаче, го накара окончателно да загуби ума и дума.

"Не седмично, дневно трябва да питаме!", затапи го Кобилкина.

"Дано жена ми да не гледа тоя разговор. На ухо ми кажи. 700 пъти годишно??! Не, бе, ти не си човек! Ти си Бог! Секс Бог!", не се сдържа шеф Ангелов след това, което му подшушна пред всички провокативната рускиня.

Очаквано, това провокира мигновено вълна от реакции в социалните мрежи, където положението дори стана още по-нажежено.


"Какво ще е българско предаване без цинизми? Ами няма да е българско излагации и най вече за шеф Ангелов бих се срамувал от децата ми като шеф и лидер и дисциплина няма място за цинизми и глупости ядосвам се защото всяко българско предаване има цинизми", гласи един от многото коментари под любопитното видео от Кухнята на Ада.

"Ще се радвам на вашия член! А, имам предвид, че ще се радвам да съм член във вашия отбор и да ви поширам яйцата, избухна в началото на кулинарното предаване Наталия Кобилкина, която е част от отбора на звездите в новия сезон на "Хелс Китчън".

"Ще поширам вашите яйца до перфектна готовност, ще слушам всяка вибрация на вашия мъжествен глас и ще треперя от Вашия пронизваш поглед", каза още рускинята по адрес на шеф Ангелов.