Позор: Заместникът на Слави заплашва журналист заради лапсус (ВИДЕО)

Общество
13:40 - 14 Април 2021
11747
Позор: Заместникът на Слави заплашва журналист заради лапсус (ВИДЕО)

Заместникът на Слави Трифонов в партията му Има такъв народ Тошко Йорданов влезе в задочна разпра с журналист от Нова телевизия и отправи немислими заплахи към репортера на медията заради лапсус.

Вчера в обедната емисия новини на канала Благой Цицелков неволно обърква името на ИТН с това на "Изправи се! Мутри вън" и обяснява в ефир, че хората на Слави Трифонов били готови да приемат подкрепа от всички, включително от ДПС и ГЕРБ. Това, както е известно, е твърдение на адв. Николай Хаджигенов от ИСМВ, а не идва от ИТН.

„Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за „Нова ТВ“. Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам“, заяви Йорданов в снощното си предаване в телевизията на Дългия.

„Я, го пуснете тоя хубавец пак... Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“, казва вицето на Трифонов.

Самият Цицелков обяснява думите си в социалните мрежи. Оказва се, че без умисъл объркал двете парламентарни фракции.

„Става въпрос за неволна грешка по време на жива връзка в обедна емисия. По време на нея казвам „Има такъв народ” вместо „Изправи се! Мутри вън!”. От репортажа, излъчен малко по-късно, става ясно, че имам предвид „Изправи се! - Мутри вън!”, казва Цицелков.