Праснаха с бутилка фолкаджийката Биляниш на Слънчака

Певицата се обяснява с недоволни фенове в социалните мрежи

Шоу
10:05 - 01 Август 2024
2048
Праснаха с бутилка фолкаджийката Биляниш на Слънчака

Попфолк певицата Биляниш е била замерена с бутилка по време на свое участие. Така поне твърди извършителката на това действие в социалната мрежа Трийдс.

Постът й предизвика редица коментари, на които Биляниш не пропусна да отговори подобаващо. Размяната на реплики се превърна в словесен двубой между двете.

„Нито съм усетила кога ме е замерила, нито съм разбрала“, каза пред „Телеграф“ певицата. „Тя твърди, че на мое участие в Слънчев бряг е хвърлила по мен на сцената бутилка, аз даже не знаех“, добави още тя.

В социалните мрежи потребителка с никнейм Вероника твърди, че от непоносимост към певицата се опитала да излее гнева си, като я замери с шише. Разбира се, изпълнителката, популярна с острия си език, не пропуска да й отвърне. „Момичето е платило вход, за да присъства на мое участие и да хвърли нещо по мен, а дори не е успяла. Предлагам да й върнат парите и да пробва на следващо“, с усмивка отговаря Биляниш.

„Ако знаех, че е твое, нямаше да си го причиня да ида. И аз предлагам да ми върнат парите“, отвръща момичето. Спорът се разраства дотам, че се появяват защитници на певицата, която сама по себе си определено не се нуждае от тях и много добре знае как да се защитава.

И все пак завършва „Лицето ми е на огромния билборд пред дискотеката, но може и да си дошла почерпена. И да не си видяла“. Биляниш се превърна в една от любимите звезди на повечето тийнейджъри, но същевременно образът й успява да провокира. Това, както и целият й образ успява да пълни участията на звездата догоре. „Участията не са задължителни, може да не ходиш, ако не ти харесва“, допълва друг потребител.