ПРАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ: Пипнаха пловдивчанин да онанира в колата си, глобиха го със 100 лева

Поради разкаянието на мастурбатора му бе наложено възможно най-лекото наказание

Любопитно
09:51 - 01 Септември 2022
5266
ПРАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ: Пипнаха пловдивчанин да онанира в колата си, глобиха го със 100 лева

Пловдивският Районен съд глоби със 100 лева мъж, хванат да мастурбира в автомобила си в "Тракия". Той е обвинен за дребно хулиганство, характеризиращо се с непристойна проява, с която е нарушен обществения ред и спокойствие, пише "Трафик Нюз".

Мъжът живеел със семейството си – съпруга и пълнолетна дъщеря. Има и по-голяма дъщеря, която е семейна и живее отделно. По-малката му дъщеря работела и се издържала самостоятелно. Основният доход в семейството му било заплата на съпругата му, като мъжът намирал спорадично работа. 

На 25 май тази година, в следобедните часове мъжът бил паркирал личния си автомобил в Тракия, където мастурбирал. Действията му били забелязани от живеещите в близост очевидци, които били възмутени и притеснени от поведението му. Те веднага сигнализирали в Пето РУ на ОДМВР Пловдив, от където бил изпратен полицейски екип.

Била извършена предварителна проверка, в резултат на която с постановление на Районна Прокуратура-Пловдив е отказано образуването на досъдебно производство за осъществен състав на престъпление от общ характер, а материалите по преписката са били изпратени на Началника на Пето РУ на ОДМВР Пловдив, за преценка за осъществяване на процедура по установяване на дребно хулиганство.

Поради своята по-ниска степен на обществена опасност, чистото съдебно минало и разкаянието на мъжа, съдът прие да му се наложи най-лекото по вид наказание, а именно „ГЛОБА”, в минимален размер от 100 лева.