Правил ли е диджей Дамян секс на живо в дискотека?

Певецът спретнал еротично шоу с мадама във варненско заведение, след което тръгнала градска легенда за полов акт пред публика

Нещо за четене
15:50 - 29 Януари 2024
4595
Правил ли е диджей Дамян секс на живо в дискотека?

Колоритна случка има диджей Дамян от времето, преди да стане известен. Тогава той работел във варненско заведение, чийто собственик сериозно обмислял да го затваря поради липса на клиентела. За да запази работното си място, Дамян дал всичко от себе си, за да превърне дискотеката в най-посещаваното нощно заведение в града. В този си стремеж, макар и съвсем неволно, бъдещата звезда положил началото на нова градска легенда. А именно, че във въпросното заведение е имало секс на живо и евентуално се готви нов такъв.

Полов акт не се е състоял, но пък се случило така, че диджей Дамян и непозната мацка доста се разгорещили на поредния купон в заведението. Това дало старт на слуховете, които били препрадавани из цяла Варна и по пътя се изменили до нелепото очакване за секс на живо.

Първоначално диджей Дамян геройски се впуснал да спасява клуба, като първи в града стартирал акция с раздаване на флаери. Хрумнало, след като шефът му казал, че вече ще работи на процент от входа. Дамян го предизвикал, като яростно се възпротивил срещу затварянето на заведението. За да не загуби работата си, а и да докаже на шефа си, че може, започнал да мисли как да върне славните дни за дискотеката. Сетил се, че от комедийното предаване „Тутурутка“, в което се изявявал преди това, пази руса перука, макар и пораздърпана, и бяла басмена рокля. Пременил се с тях, взел дайре и с предварително направени флаери тръгнал по центъра на Варна. Първия ден дошли 20–30 души в заведението, на втория – 50–60. Тъкмо тогава и Дамян се развихрил с еротично шоу. „Успях да съблека една жена на бара, целувахме се пред всички и то стана егати купона. И на другия ден – опашка! И питат: „Кога започва сексът?”. Не е имало секс...”, разказа Дамян през смях.

Заведението потръгнало, а диджеят правел по 500–600 лева на вечер, взимайки процент от входа, като бакшишите били отделно. „Правех много хубави пари. Бях страшно доволен”, сподели Дамян, който наскоро представи „Ти си топ“ – дует с балканската звезда Миле Китич.