Правнук на Ботев четник впечатли в "Стани богат"

Искрен Красимиров продължава играта си утре с въпрос за 3000 лева

Новини
22:44 - 08 Май 2023
5270
Правнук на Ботев четник впечатли в "Стани богат"

По любопитен начин се обърна към водещия на "Стани богат" един от участниците в играта тази вечер. След като Михаил Билалов му каза, че е отговорил правилно на един от въпросите, Искрен Красимиров, който бе представен като историк, режисьор и оператор, се обърна към него с думите: "Много ми харесва като режисьор, ако мога да те похваля, как надграждаш съспенса и караш участника да тръпне".

"Плащат ми за това", отвърна му леко надменно Билалов.

Самият участник се оказа пра-правнук на четник на Христо Ботев. Той се занимава със снимане на исторически филми, писане на книги за Ботев и Левски, както и с посвещаване на деца в дебрите на историята.

Искрен се представи добре, като отговори без да ползва нито един жокер на първите седем въпроса. След това той пита публиката за това кой от Марлон Брандо, Алфред Хичкок, Сашийн Малкото перо или Майкъл Мур е отговорил само с "Благодаря" при получаването на "Оскар" за цялостно творчество. Оказа се, че това е Хичкок.

Играта на Искрен Красимиров продължава във вторник с въпрос за 3000 лева. Той все още има два жокера и не е заключил втора сигурна сума.