Празник по време на криза! Щерката на Гущерови с вълшебен рожден ден

Нещо за четене
17:51 - 25 Февруари 2021
5246
Празник по време на криза! Щерката на Гущерови с вълшебен рожден ден

Първородната дъщеря на Светлана и Християн Гущерови вчера навърши две годинки, а нейните родители я изненадаха с вълшебен рожден ден. Семейството спретна голямо розово парти за празника на Анелия-Добромира, видя Lupa.bg.

"Преди две години на този ден сърцето ми биеше лудо от предстоящата ни среща. Дългочакана и жадувана... На този ден Бог ме благослови да изпитам неописуемо щастие - за пръв път станах майка! Ти дойде и огря по-силно от слънце живота ми! Честит Рожден Ден, слънчево мое момиче Анелия Добромира! Иска ми се да ти подаря цялото щастие на земята! Детството е едно от най-големите съкровища, които ние, възрастните, вече не притежаваме. Затова го пази в сърцето си завинаги и бъди много, много щастлива! Пожелавам ти да растеш здрава, добра, умна, засмяна, смела, никога не се предавай и сбъдвай мечтите си! С тати много те обичаме и винаги ще бъдем твоя опора, за да се радваме заедно с теб на твоите успехи!",  написа в мрежата гордата майка. 

Заради пандемията семйството не вдигна шумен купон в заведение, но пък и домашното парти бе доста впечатляващо, става ясно от снимките в социалната мрежа. Украсата за тържеството се състоеше от множество балони, обагрени от розово и златно. Всички те бяха в различна форма - сърца, пони, детско краче, бебешка количка и звездички бяха само част от надуваемите украшения. Най-голямо впечатление, разбира се, направи празничната торта със зайче, което бе покрито с рози и захарни сърца, между които стоеше числото 2.

Припомняме, че преди 3 месеца пенсионираната плеймейтка дари мъжа си с второ бебе - Добромир, кръстен на дядо си по бащина линия, който обаче все още не е виждал внуците си и няма такива намерения. -годишната Анелия все още не познава дядо си по бащина линия. 

Добромир Гущеров никак не одобрява блондинката и избора на единствения си син. Той дори не се появи на сватбата на пенсионираната корица на „Плейбой“ и Християн.