Пребиха футболиста на Черно море Велислав Василев

Състоянието на играча притеснява лекарския щаб

Спорт
11:36 - 01 Април 2023
5341
Пребиха футболиста на Черно море Велислав Василев

Младежки национал на "моряците" преживя истински кошмар.

Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море Велислав Василев. Инцидентът се разиграва преди няколко дни, а причината за побоя била... грешка. Това стана ясно, след като самият играч разказа за случилото се.

"Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза, бе: "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата". Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи", разказа за chernomorepfc.bg самият играч.

Впоследствие става ясно, че охраната са предупреждавали клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто е объркал момчето и е налетял на съвсем друг човек.

Любопитното е, че фирмата, охраняваща обекта, носи името на градския съперник на Черно море - Спартак, но тя няма нищо общо с футболния клуб, а просто е съвпадение. Състоянието на играча притеснява лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април. "Извадих си медицинско и ще ги съдя. Не е нормално това да се случва. Охранителите в заведенията са там, за да пазят хората и да предотвратяват конфликти, а не да ги създават", каза още Велислав Василев.