Пребитата от Пи Диди проговори: Никога няма да се възстановя!

Благодаря ви за цялата любов и подкрепа, написа Касандра Вентура

Шоу
17:40 - 23 Май 2024
7804
Пребитата от Пи Диди проговори: Никога няма да се възстановя!

Касандра „Каси“ Вентура проговори за бруталния побой, който отнесла от бившия си рапъра Пи Диди през 2016 г. 37-годишната R&B певица направи емоционално изявление в четвъртък, почти седмица след публикуването на ужасяващото видео.

Каси благодари на всички за подкрепата и призна, че все още се възстановява от преживяното.

„Благодаря ви за цялата любов и подкрепа. На моето семейство, приятели, непознати и тези, които тепърва ще срещам“, каза Каси.

„Изливането на любов създаде място за моето по-младо аз, където да се установя и да се чувствам в безопасност сега, но това е само началото. Домашното насилие е ПРОБЛЕМЪТ. Това ме превърна в човек, който никога не съм мислила, че ще стана. С много упорит труд днес съм по-добре, но цял живот ще се възстановявам от миналото си. Благодаря на всички, които отделиха време да се заемат сериозно с този въпро. Единствената ми молба е ВСЕКИ да отвори сърцето си за жертвите. Изисква се много сърце, за да кажеш истината от ситуация, в която си бил безсилен. Подавам ръката си на тези, които все още живеят в страх. Протегнете ръка към хората си, не ги отрязвайте. Никой не трябва да носи тази тежест сам. Това пътуване никога не свършва, но тази подкрепа означава всичко за мен. Благодаря ви“, категорична бе певицата.