Пребитата от траурен агент Мария: Все още храча кръв! (ВИДЕО)

Не съм изнудвала семейство Кирчиеви за пари, нека спрат да ме заплашват, заяви майката на 4-годишно момченце

Новини
13:08 - 29 Ноември 2023
7946
Пребитата от траурен агент Мария: Все още храча кръв! (ВИДЕО)

"Все още плюя кръв, имам вътрешни наранявания и болки по цялото тяло. Не съм в перфектно състояние, както твърдят някои", заяви Мария Русчева - пребитата от траурен агент млада жена от Бургас.

Днес трябва да я приспят, за да я подложат на нова интервенция и да видят откъде кърви жената.

"Майката на Васил - човекът, с който живея четири години на семейни начала, твърди, че нищо ми няма... А виждате, че съм цялата в синини и в болница", сподели още Мария, която е и майка на 4-годишно момченце.

Стана ясно, че любовен триъгълник е повод за последното зверство, а Мария настоява да каже, че не е изнудвала семейство Киричеви за пари, настоява да не я заплашват.

Тази нощ майката на малкото момченце не е мигвала в болничното си легло в отделението по "Гръдна хирургия" в МБАЛ "Бургасмед". След всичко, което се оповести за случилото се с нея вчера и късно вечерта, 25-годишната Мария Русчева настоя да говори и да каже истината.

С мъжа й Васил Киричев (29 години) двамата са съсобственици на погребалната агенция "Вивасват".

"Действително за влошаването на отношенията ни роля изигра и семейна наша приятелка, която от известно време е любовница на Васил", убедена е Мария, която потвърди, че до края на лятото са били разделени с Киричев, но след това се събрали отново.

Тя показа чатове от началото на октомври между Васил и тази жена и е убедена, че той не можел да вземе решение с коя от двете да продължи живота си. Това го изнервяло и вадело от релси.

На 11 ноември, броени дни преди побоя, Васил и Мария извършили кръщене на 4-годишния си син. Не поканили гости. Това бил последният им опит да се съберат в общата им квартира в блок 393 в ж.к. "Меден рудник", но и вечерта преди кръщенето той отново я пребил жестоко.

Жената показа снимка от главата си, на която е отбелязана и дата. Казва, че я удрял жестоко с юмруци в главата.

"Прощавах много, но колкото и да го обичам, не трябва да прощавам! И нека повече жени видят това видео, за да не се случват такива неща. Още след първия ден в ареста той ми се обади и каза, че съжалява и ме обича!", сподели още пред Флагман Мария.