Прецедент: Кастинг за ерген в "Ергенът" (ВИДЕО)

Досега само ергенките бяха подложени на предварителен подбор

Актуални новини
11:30 - 21 Юли 2024
6920
Прецедент: Кастинг за ерген в "Ергенът" (ВИДЕО)

От вчера в ефира на bTV върви промоционален клип, от който става ясно, че телевизията е взела решение за първи път да избере чрез кастинг мъжа, който ще се впусне в търсене на своята половинка в романтичното риалити "Ергенът".

Това определено си е новина, защото слага край на спекулациите, че нов сезон няма да има, както се твърдеше доскоро.

Припомняме и факта, че до момента кастинг за предаването имаше единствено за жените, а Ергенът се избираше предварително от продукцията.

На какво се дължи този прецедент, все още не е ясно, но е факт, че подобно нещо се прави за първи път в историята на предаването по света и то в България!

Според хора от екипа, продукцията е предприела този ход, за да намали спекулациите, че редакторите на предаването имат намеса в отношенията между участниците и за да покаже, че появата на химия между тях е естествена, подобно на срещите на сляпо.

Риалитито се снима и излъчва в над 30 страни по света и статистиката показва, че много рядко има истински хепи енд. Не можем обаче да отречем факта, че родната версия се превърна в истински културен феномен и с всеки епизод предизвиква бурни реакции и дискусии.

Единствената двойка от трите сезона досега, Евгени и Валерия, все още са заедно и не обръщат внимание на слуховете за раздяла. А последният сезон показа, че подборът на участнички е умело направен предвид афинитета на Алек Младенов към по-зрели дами, но и с надеждата, че любовта може да се крие навсякъде.

Какви мъже ще се запишат на кастинга и дали сред тях ще бъде следващият ерген, ще разберем в новия сезон, който явно телевизията вече подготвя.