Пред парламента гейове, наркомани и клошари, вътре – импотентни лъжци и мафия

Новини
15:40 - 02 Декември 2022
5400
Пред парламента гейове, наркомани и клошари, вътре – импотентни лъжци и мафия

Бургаският депутат от ГЕРБ Андрей Рунчев определил протестиращите пред Народното събрание снощи като „15-ина неизкъпани, гейове, наркомани, малоумници и тук-там по някой професор”.

Как шефът на бургаските гербери се е ориентирал в тъмното, че протестиращите против връщането на хартиената бюлетина, са гейове – остава дълбока мистерия. Но ако има такъв нюх да ги разпознава и на тъмно, то редно е

„София прайд” незабавно да се самосезира и да го поканят в Организационния комитет,

който всяка година в средата на юни спретва пъстрото шествие в центъра на столицата.

Впрочем гейовете наричат способността си да се разпознават, че са „от една порода” гейдар (от гей и радар).

Бургаският депутат от ГЕРБ Андрей Рунчев е капацитет по гейове, наркомани и клошари...

Възможно е депутатът с едномесечен стаж в сградата на жълтите павета да е взел за гей някой от многото свои колеги, изредили се да говорят пред „15-ината” протестиращи на студа, докато в същото време и до късна доба повечето народни представители се напъват да променят Изборния кодекс.

Това обаче не изглежда твърде реалистично – Андрей Рунчев, подобно на депутатите от парламентарните групи, бранещи яростно хартиената бюлетина, и снощи си останаха на топло в пленарната зала. Същата, в която

народни представители си разменят „учтиви” думи като „мафия”, „импотентни” и „лъжец”

по-често, отколкото „уважаеми колеги” например. Пак там, където Любен Дилов предупреди колегите си, че има „по-добра клубна култура” от тях и ако се наложи ще изкара в залата и 52 часа (в името на същата хартиена бюлетина).

Като изтънчен познавач на гейовете нямаме търпение да узнаем мнението на Андрей Рунчев за изящния маникюр на този народен представител, запечатан от камерата на парламентарен фоторепортер тези дни: