Предателите в Спартак Вн за трима

Клубът е вече и със сериозни задължения

Спорт
17:40 - 02 Октомври 2024
1868
Предателите в Спартак Вн за трима

Трима са предателите в Спартак Варна - това разкри президентът на "соколите" Павлин Николов. Вчера Lupa.bg ви информира, е почти целият отбор е играл срещу бившия вече наставник на тима Кириакос Георгиу, който беше заменен преди кръг от Иван Цветанов - Трите хикса.

"Има трима, които по начина, по който онзи ден след мача, забравих каква им беше репликата, казаха нещо като: "Ще си правим каквото си искам!". Няма как да стане. Това не е спортсменско, не е професионално, но нека си правят каквото си искат. Жалко, между тези момчета има и много добри. Всичко идва отвън, всичко е подкладено от шепа хора, които мислят, че могат да влязат в Спартак наготово. Ок, ще влязат, но надали ще постигнат нещо", сподели бизнесменът.

"До 30-и септември нямаше нито един лев задължения дружеството, а съм го поел със сериозни задължения. Само местни данъци и такси бяха 100 000, водата беше 80 000, говоря за дреболии, които съм изчистил, но след като се оттеглих, за първи път футболистите са с два дни забавяне на заплатите.

Надявам се следващият, който дойде, да види, че издръжката е сериозна. Аз съм дотук, дал съм достатъчно. Освен средствата, дал съм си и цялата енергия, но една шепа хулигани да стоят безнаказано и да мислят, че те са варненската публика. Ще видим в неделя, надявам се да победим също. Какви пари ще съберат, ще слагат някакви урни, дано съберат пари за заплати.

Повече от 500-1000 лева няма да съберат. Преди година, когато сменихме марката на екипите, над 100 хиляди лева бяха нужни, всички деца получиха безплатна екипировка. Тогава сложихме една урна и събрахме 300 лева за фитнеса, който изградихме с всички уреди и т.н", допълни Николов.

"Всичко остава, и игрища остават, и фитнеси, няма да си завия и да си взема терените. Ако няма човек или организация, която да може да стопанисва това нещо, най-много след година всичко ще рухне. Говоря като бази, иначе ще стане както преди – там ще могат да се сеят картофи. В крайна сметка, такива са нещата", завърши той пред dsport.