Преди резила с Христо Шопов: Теа и Наум се изложиха яко в „Стани богат“

Инфлуенсърите не бяха чували за култовата песен „Хотел Калифорния“

Нещо за четене
19:35 - 23 Февруари 2024
22104
Преди резила с Христо Шопов: Теа и Наум се изложиха яко в „Стани богат“

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха в първия епизод на завърналото се шоу „Стани богат“, това се случи няколко дни преди ареста на баща му Христо Шопов. Влюбената двойка участваше благотворително, като се затрудни още на първата серия елементарни въпроси. Двамата не бяха чували за групата „Ийгълс“ и за култовата им песен „Хотел Калифорния“. Това беше въпрос за 200 лева. Ники Кънчев ги попита: „Можете ли да маркирате, без да показваме отговорите?“. Теа отвърна: „Абсурд, никакъв шанс“, Наум също не знаеше правилния отговор, но изведнъж случайно налучкаха, пише в. „Уикенд“.

Инфлуенсърите не бяха чували и за композитора Ференц Лист, както и за Франц Лехар. Теа и Наум с изненада разбраха, че Бела Барток е мъж, а всичките ударения на имената на композиторите бяха грешни. Зрителите пред екрана се чудеха за коя личност става дума. 

„Невежество! В гората ли са расли? Големи муцки от тази жена, голямо мислене. Тези са толкова задънени, че няма накъде, язък за дядо му и за баща му! Цялото предаване е тотал щета“ – възмущават се зрители в социалните мрежи.

„Наум и жена му се справиха само заради Наум. Жена му е посредствена кифла, която не можа едно име да произнесе правилно при въпроса за пианистите и композиторите. Как не се усетиха, че Лист звучи не по френски, а самият пианист е бил рок звезда на своето време и известен и с унгарските си пристрастия, макар и израснал в Австрийската империя? Наум нищо не е прихванал от познанството си с Евгени Генчев“ – критикуват ги в социалните мрежи.

Двамата вече почти 12 години са заедно и не се делят нито за миг. Теа следва половинката си навсякъде, където ходи, признава самата тя.

„За мен по-голям срам от Наум няма. Завършил медицина и зарязал всичко, не практикува, за да е инфлуенсър. Снима 2 месеца „Ергенът“, като има една реплика на откриване и една на закриване при церемонията на розата. Теа просто го придружава всяка година и си плажува жената за сметка на предаването. Даже и гласува предния сезон в Бодрум на нашите избори. Това е „работа мечта“, особено за Теа. Два сезона в Бодрум, трети в Гърция. Съсипа се от работа тази жена“ – осмиват ги във фейсбук.

В предаването си пролича и това, че Наум не е в добри отношения с баща си Христо Шопов, който се отрече от сина си заради инфлуенсърството. Ники Кънчев попита: „Как е татко ти?”, а Шопов-младши се направи на разсеян и не отговори нищо. Водещият не се усети и продължи да говори за бляскавата карира на актьора от „Страстите Христови“, а срещу него настана неловко мълчание.

Както само „Уикенд“ писа, баща и син не са в добри отношения от няколко години, а причината е в това, че Наум заряза медицината, за да рекламира дрехи, обувки, козметика и почти всичко, каквото му предложат. Избра да не се мъчи като лекар, а да печели като инфлуенсър.