Предлагат ли се бонуси без депозит за спортни залози?

Спорт
14:56 - 02 Декември 2021 (обновена)
3336
Предлагат ли се бонуси без депозит за спортни залози?

Напоследък стана много модерно онлайн букмейкърите да предлагат разнообразни оферти на своите клиенти. На бял свят има промоции за нови потребители, вече регистрирани играчи и такива, които участват в лоялна програма. Залагащите на спорт получават предложения за стартови бонуси, презареждане на сметка, залози на акумулатори и какви ли не други неща.

Едно нещо обаче прави силно впечатление, а това е т.нар. бонус без депозит за нов играч, където няма изискване да депозирате в акаунта си, за да се сдобиете с допълнителни пари за залог. Достатъчно е просто да се регистрирате в букмейкърския сайт, ако желаете да грабнете бонус, с който да играете, а защо не и да спечелите пари. За този вид оферти ще пишем в тази статия.

Какво ни дава спортният бонус без депозит?
Бонусите без депозит за нови играчи дават малка премия, с която да стартирате участието си в онлайн платформата за спортни залози. Така например, можете да получите 50 лева, с чиято помощ да залагате. Ако дадете правилни прогнози за мачовете, ще спечелите реални пари. Тук обаче трябва да се обясни, че по-голямата част от този вид оферти, изискват да разиграете спечелената сума, за да получите правото да изтеглите печалбите си. С други думи, е нужно да превъртите стойността на бонуса няколко пъти залагайки на спортни срещи с коефициент определен от оператора.

За съжаление в България все още няма голямо разнообразие от бездепозитни бонуси, но предвижданията са, че такива ще се появят в близкото бъдеще, така че залагащите трябва да затаят дъх, и да изчакат подобен ти промоции да се появят в родните бетинг сайтове. Кога ще се случи това, не можем да твърдим с категоричност, но едва ли ще бъде много напред в бъдещето.

Какво е важно за бездепозитните бонуси?
Ако ви предложат бездепозитен бонус, се поинтересувайте за правилата и условията на тази оферта. В немалко случаи има неприемливи изисквания за разиграване, с които може и да не се съгласите. В чуждестранните сайтове на букмейкърите сме виждали условие, което гласи, че трябва да разиграете 50 пъти стойността на бонус, за да можете да изтеглите печалбите си. Също така и има и срок, в който трябва да се вместите, защото в противен случай, ще анулират бонуса.

В крайна сметка тези промоции са наистина много интересни и желани от играчите. Ако подходите разумно към използването им няма да имате никакви проблеми с тях. Завършваме с апел за разумно залагане и помнете, че хазартните игри винаги носят риск от загуба на средства.