Прелестна украинка стана Мис Варна

Украйна
21:00 - 27 Август 2023
16193
Прелестна украинка стана Мис Варна

17-годишната украинка Елизабет Кравиц спечели конкурса "Мис Варна" 2023, а това разбуди страстите в социалните мрежи. Красивата девойка грабна короната сред 22 варненски красавици на грандиозен спектакъл.

Непосредствено след победата ѝ обаче във Фейсбук пространството десетки потребители изразиха несъгласието си момиче с украински корени да носи титлата "Мис Варна". Още повече, че морската ни столица се слави с проруското отношение на населението в града.

"Може ли при толкова красиви български момичета, да изберат този украински "крокодил" за "Мис Варна", гласи един от многото хейтърски коментари в мрежата, въпреки че самата Кравиц е с много красива визия и без никакви корекции по себе си, за каквото обикновено плюят победителките.

Сред недоволните от избора на журито се оказа и народният представител от "Възраждане" Юлиян Губатов.

"Ако имаше "Мелодия на годината", някой гостенин от Украйна с англоезична песен щеше да спечели. Ей така, защото Денков и компания доброволно се предлагат на посолството. Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо на хранилка от държавния бюджет, биват допуснати да участват?", написа той в своя личен Фейсбук профил. Малко след това публикацията му беше изтирита.