Преслава, Криско, Прея пеят благотворително днес

Общество
14:17 - 08 Април 2020
2778
Преслава, Криско, Прея пеят благотворително днес

Тази вечер Преслава ще се включи в двучасовия благотворителен концерт #ПомогниОтВкъщи, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца.

В навечерието на най-светлите християнски празници едни от най-любимите български изпълнители обединяват усилия за тази инициатива, в подкрепа на Българската хранителна банка.

Звездата на „Пайнер“ се допита до почитателите си коя песен биха искали да изпее. Предположенията на феновете бяха разнообразни и със сигурност ще помогнат за избора й.

“Определено като гледам какво ми пишете се сетих за доста мои песни. Дори вече май избрах няколко заглавия. Балада ще е, просто ще изчакам да видя всички ваши желания“ – сподели тя и допълни, че споделя мнението на повечето свои последователи да изпълни по-лирична мелодия.

Преслава, Криско, Прея и още куп звезди в концерт #ПомогниОтВкъщи

В съответствие със строгите мерки за превенция на разпространението на COVID-19, които се прилагат в цялата страна, само малка част от изпълнителите ще присъстват на живо в студиото, останалите певци ще повдигнат завесите към личния си свят за зрителите и ще подкрепят каузата с вълнуващи изпълнения от вкъщи.

Концертът ще бъде излъчен на живо на 8 април от 20:00 часа в ефира на bTV и дигиталната платформа URBО.