Престрелката продължава: Национална спортна база обвини Кобрата, той им отвърна

Боксьорът заяви, че няма да погаси лихвите по просрочените от него суми към Белмекен

Спорт
12:54 - 21 Февруари 2020
598
Престрелката продължава: Национална спортна база обвини Кобрата, той им отвърна

Ръководството на Национална спортна база ЕАД реагира на нападките на Кубрат Пулев и ръководството на базата определя като неприемливи и противоречащи на истината твърденията на боксьора във връзка с високопланинския спортен комплекс „Белмекен“.

Скандалът между двете страни възникна след интервю на Кобрата пред "Тема Спорт", в което той изрази притеснението си от състоянието на базата.

Вчера от НСБ изразиха своята позиция, а днес Кобрата реагира отново, говорейки пред Би Ти Ви.

"Това са 2500 лева лихви. Ако бяха се обадили на моята счетоводителка, тя щеше да плати това нещо. Ставаше въпрос за забавени 5000 лева, на които те слагат 2500 лихва. Няма да бъдат погасени!

Ще бъде назначена проверка, но защо чак сега? Това пак доказва, че не си вършат работата. Трябваше да ги ръчна, за да може някой да обърне внимание на Белмекен. Аз държа темата да остане базата. Готов съм да се изправя очи в очи с министър, с Пламен Манолов (шеф на базата - бел. ред.).

Просто не ги интересува, или са само оправдания. Трябвали 5 милиона. Това са оправдания. Не означава, че не може да се направи, нещо, като частични ремонти, които да възстановяват базата", каза Кубрат Пулев.