Превратът в БСП набира скорост

Топ
16:18 - 14 Юни 2024
7653
Превратът в БСП набира скорост

Очевидно превратът в БСП набира скорост. Както Lupa.bg писа по-рано днес, се очаква утре на заседанието на Националния съвет на партията Нинова да бъде свалена от поста. 

Ето какво пише по този повод във фейсбук Васил Стоянов: 

ПРЕВРАТЪТ В БСП ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА И ОТНОВО ИДВА ОТ ВЪТРЕШНИ ХОРА. Алчни за власт отрепки, които цял живот са били на гърба на партията.

Като членове на НС на БСП получаваме SMS-и за свикване на нелегитимен Национален съвет утре. Заедно с Кирил Добрев в преврата участват Кристиан Вигенин, Borislav Gutsanov и Атанас Зафиров. Каквото и да ви казват, не им вярвайте! Вигенин на своя глава днес е свикал заседание на Изпълнителното бюро на БСП и умишлено са изгонили от заседанието хора, които са можели да им попречат на безумията.

Гуцанов и Зафиров звънят през 20-30 минути на Вигенин и държат постоянна връзка за хода на преврата. Обсъждат колко членове на НС на БСП вече са придърпали на тяхна страна. Целта им е да овладеят партията, а оттам нататък един бог знае колко поразии ще направят и дали няма да се коалират с Борисов.

Да не забравяме, че Борисов и Киро са стари приятели, а единият от години захранва другия с обществени поръчки, който пък ползва част от парите за контролирането на вътрешната опозиция и създаването на безброй вече опити за вътрешни преврати.

Банда престъпници и такива със съмнителна ориентация се опитват да овладеят партията. Какво ще овладеете и не ви ли е срам, че повечето от вас през живота си всичко, което са изкарали и направили, е било благодарение на партията? Самостоятелно и без партията и 5 лева не сте изкарали, шарлатани такива!