Прея цъфва и в Нова тв

Нещо за четене
17:19 - 05 Февруари 2021
4890
Прея цъфва и в Нова тв

Няма отърване от Прея. Мулатката успя да се вреди в двете най-големи телевизии и то в праймтайма им. След като започна работа в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV, от понеделник ще можем да я гледаме и по Нова тв, където ще показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“.

Нова компания от кулинарни приключенци включва мис спортна журналистика Гергана Гунчева, човека птица Веселин Овчаров, светския моден коментатор Персиан Петков, Прея и Рут Колева.

Първа какво умее в кухнята ще покаже Мис България 2004 и спортен журналист в отбора на Нова тв Гергана Гунчева. Любов и топлина ще лъхат още от прага на дома на водещата на Спортните новини  в село Горна Малина. Тя ще е замислила менюто си според сезона, а в кухнята ще има малък помощник. Стар позлатен руски сервиз ще пренесе поднасянето на вечерята на друго ниво, а какво ще възхити гостите още с влизането?

Вторник е денят на световния рекордьор, който е свикнал да гледа света от високо - Веселин Овчаров. Той ще се опита да достигне кулинарни върхове със своята вечеря, в която вкусовете ще дойдат от качествени продукти от село, а идеите в ястията ще са интернационални. Готвенето ще е на необичайно място, а по кални пътища гостите ще се озоват в дома на “Рамбо”, за да вкусят своята вечеря.

Космополитният домакин, който ще поеме към върха в третия ден, е човекът с много професии Персиан Петков. Менюто ще е петстепенно, а в кухнята ще се преплетат класически рецепти с допълнения на Персиан и уникална презентация за гостите. Сервиз от Втората световна война и уникална покривка ще са само допълнение към всичко, с което той ще впечатли звездните си гости.

Устремена към победата ще бъде и певицата Прея. Менюто й ще е повече от амбициозно, а отличното й настроение ще допринесе готвенето да върви като песен. Малък инцидент ще изпълни кухнята с дим, но това няма да спре домакинята да довърши започнатото и да употреби продуктите по предназначение. Още с влизането си гостите ще възкликнат от възхита. 

Последна в кулинарната битка влиза Рут Колева - звезда от световна класа, която знае как се стига до върха. Вечерята на домакинята ще е като разходка до Мексико, Тайланд и други държави, която ще премине през нетрадиционни вкусове и съчетания. Домакинята ще подложи на изпитание сетивата на гостите си с букет от различни степени на люто, а изненадата й ще ги потопи в музика.