Президентът на Ал-Насър: Прецакаха ме! Роналдо е пълно менте!

Футболистът се къпе в злато, а отборът му пропада

Футбол
19:06 - 28 Април 2023
11257
Президентът на Ал-Насър: Прецакаха ме! Роналдо е пълно менте!

Бил съм мамен само 2 пъти в живота си. Първият път беше, когато поисках три кебапа и ми дадоха само два. Вторият път беше при подписването с Кристиано Роналдо. Скандалното изказване е на президентът на Ал Насър Ал Муамар. Собственикът на клуба от Саудитска Арабия даде на португалската мегазвезда колосална заплата от 200 млн. долара на година да разхожда пенсионерската фланелка.

Още при пристигането си в отбора в началото на годината Кристиано стартира с гафовете, като сбърка държавата с Южна Африка. После продължи с различни изблици на примадона.

На всичкото отгоре със звездния нападател в състава Ал Насър не постига и категорични резултати на футболния терен. Той е втори във временното класиране на на 6 т. от Ал Итихад.

Португалецът и семейството му се къпят в лукс в Рияд, а футболистът определено има комфорта на феновете и медиите за ужас на клубните си ръководители. Вероятно обаче това търпение е просто балон, който ще се спука земетръсно. Отборът вече започна да пропада, след като загуби минимално домакинството си на Ал Уехда в полуфиналния двубой от Кралската купа на шампионите.