Принц Хари: Бесен съм на Бъкингам

Личности
17:52 - 09 Ноември 2020
56447
Принц Хари: Бесен съм на Бъкингам

Придворните в Бъкингамския дворец огорчили до дъното на душата принц Хари като му отказали да поставят негов венец на паметника в Деня на почитане на жертвите от двете световни войни, пише The Times.

След като получил категоричен отказ заради отричане от короната, което формално вече не го прави член на кралското семейство и не може да представлява монархията, Хари казал на Меган, че отдавна не е бил толкова бесен и отишъл на гробището в Лос Анжелис, за да изпълни церемонията си там.

Според източници на The Times принцът бил много разстроен, тъй като прекара повече от 10 години в армията  и отдавна се грижи за ветераните. Създаде много благотворителни инициативи, за да се съберат средства за инвалидите.

Британското кралско семейство сега използва слабостта на Хари. The Telegraph пише, че принцът дори не получил покана за мероприятието. Когато се обадил да пита защо го пренебрегват му припомнили, че след решението си от 1 април, той вече няма дори право да носи военна униформа на тържествени мероприятия и паради.

Daily Mail добавя, че Хари и Меган заедно отишли на гробището в Лос Анжелис и положили венец с надпис “На всички, които са служили и служат – благодаря“, като принцът все пак си е сложил всичките военни награди.