Принц Хари и Меган ще продуцират две нови предавания

Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло

През ключалката
11:01 - 15 Април 2024
1348
Принц Хари и Меган ще продуцират две нови предавания

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл продуцират две нови предавания на платформата „Нетфликс“, свързани с готвенето и с американския шампионат по поло.

Проектите са част от дългосрочна сделка между „Нетфликс“ и „Арчуел Продъкшънс“, която е основана от двойката през 2020 г., след като се оттегли като високопоставени членове на британското кралско семейство и се премести в САЩ.

Първата поредица ще бъде посветена на готвенето, градинарството, забавленията и приятелството. В нея която ще участва и самата Меган. Освен това тя е и изпълнителен продуцент на шоуто.

Втората поредица ще проследи американския шампионат по поло в Уелингтън, Флорида. Епизодите ще разкрият смелостта и страстта в това състезание, ще уловят играчите и всичко, което е нужно за този спорт да бъде на най-високо ниво. Маркъл и принц Хари са изпълнителни продуценти и на това шоу.

Темите на двете продукции са много близки до сърцата на Меган и Хари, като херцогът от дълго време играе поло, се казва в прессъобщение на „Арчуел Продъкшънс“.

Двата проекта са в начален етап на създаване. Заглавия, както и дати на излизане, ще бъдат обявени „през следващите месеци“. Новите поредици следват други проекти на двойката, включително документалния филм на „Нетфликс“ от 2022 г. „Хари и Меган“. В него двойката обвини кралските особи, че никога не са приели истински Меган, смесената й раса, както и това, че е разведена американска актриса.