Принц Уилям продава списания по улиците на Лондон

Свят
23:20 - 10 Юни 2022
6059
Принц Уилям продава списания по улиците на Лондон

Не всеки ден се сблъсквате с известна личност на улицата, да не говорим за бъдещ крал. Но за няколко лондончани, принц Уилям беше там, за да се увери, че започват деня си информирани.

Херцогът на Кеймбридж беше разпознат, докато продаваше броеве на британското списание „The Big Issue“, известно с това, че подкрепя бездомните и тези, които се борят финансово.

39-годишният баща на три деца беше забелязан да облича червена жилетка и шапка в тон и да продава списания на объркани минувачи на улицата.

Литовският турист Виталиюс Зуйкаускас, на 40 години, и съпругата му Лаура Зуйкаускас, на 39 години, получиха повече от това, което са очаквали по време на пътуването си до британската столица за празненствата на Кралския юбилей. Само четири часа преди полета си към дома в сряда, двойката се сблъска с британския елит.

„В началото дори не осъзнахме, че там стои принц Уилям. Подминахме го“, каза Лора пред The Post. — Изобщо не го разпознахме.

Тя каза, че принцът не е бил заобиколен от охрана, но забелязала няколко кралски гвардейци, облечени във военни униформи, които стоели наблизо.

Превод от в. "Дейли мирър"