Принц Уилям тъжи: Повече няма да прегърна брат си Хари (СНИМКИ)

Британският престолонаследник бесен от решението на херцога на Съсекс и жена му Меган

Изповеди
11:45 - 12 Януари 2020
94232
Принц Уилям тъжи: Повече няма да прегърна брат си Хари (СНИМКИ)

Британският престолонаследник принц Уилям разкри своите надежди, че кралското семейство ще бъде отново единно в бъдеще и сподели съжалението си, че вече не са един отбор. Според „Съндей таймс" херцогът на Кеймбридж е казал на свой приятел, че изпитва тъга, че той и принц Хари вече са „отделни единици“, надявайки се, че в бъдеще все още могат да бъдат заедно.

„През целия си живот съм прегръщал брат си, а сега не мога да го правя повече. Ние сме отделни единици“, казал Уилям. „Съжалявам за това. Всичко, което можем да направим, и всичко, което мога да направя, е да опитаме и да се надяваме, че ще дойде моментът, когато всички ще четем от една и съща страница. Искам всички да играят в отбора”, добавил принцът по адрес на брат си Хари.


Коментарът дойде на фона на информацията, че кралица Елизабет II е призовала принцовете Чарлз, Уилям и Хари на семейна среща в Сандрингам, за да премахнат различията си. Съпругата на Хари - Меган Маркъл също ще се присъедини към членовете на семейството чрез конферентен разговор от Канада, където отпътува в петък.


Херцогът и херцогинята на Съсекс хърлиха бомба тази седмица, разкривайки, че се оттеглят като „старши“ кралски особи и планират да работят, за да станат финансово независими, предизвиквайки сътресения в британската монархия. Според източници, близки до кралското семейство, кралицата била много недоволна от решението на двойката, докато братът на Хари принц Уилям и баща им Чарлз били “вбесени”.


Британските таблоиди, както и социалните медии, спекулират, че принц Хари и съпругата му са били изолирани от останалите кралски особи и това довело до решението им да напуснат кралското семейство, въпреки че те заявяват, че ще разделят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, докато продължават да подкрепят кралица Елизабет II.