Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си

САЩ
23:10 - 31 Януари 2023
4155
Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си

Приянка Чопра Джонас направи своя моден дебют с малкото си момиченце. 40-годишната актриса е звездата на корицата на февруарския брой на „Вог” Великобритания, а дъщеря й Малти се присъединява към майка си за една от снимките в списанието.

Малти е близо до гърдите на майка си. Естествено и с гръб към камерата, докато Приянка лежи на земята в червена миди рокля.

Всъщност Приянка Чопра и Ник Джонас много ревниво пазят Малти Мари от светлината на прожекторите. И ако малката се появява на снимки (в социалните мрежи или на страниците на списание), обикновено родителите се стараят лицето ѝ да не се вижда. Досега.

Защото Приянка Чопра Джонас и Ник Джонас официално представиха малкото си момиченце на света. За целта избраха много специален повод. 40-годишната звезда придружи съпруга си на събитие, на което Jonas Brothers бяха удостоени със звезда на Холивудската алея на славата.

В скута на Приянка обаче е и дъщеря ѝ Малти Мари, която отпразнува първия си рожден ден по-рано този месец. Бебето беше облечено в кафяво облекло от туид от две части с бяла тениска отдолу, с очарователна бяла панделка на главата. В благодарствената си реч 30-годишният Джонас не пропусна да спомене както жена си, така и дъщеря си.