Приятел на Брад Пит гръмна жена си и се самоуби

Свят
12:58 - 25 Юли 2020
4497
Приятел на Брад Пит гръмна жена си и се самоуби

Антуражът на Брад Пит е изправен пред шокираща трагедия. Германският вестник Blick съобщи, че един от приятелите на актьора - Сол Флетчър, се е самоубил на 52-годишна възраст след като е убил партньорката си, която е и майка на дъщеря му.

Според "Дейли мейл" именно осиротялата млада дама се е свързала с властите в сряда вечерта (22 юли) около 23 часа., за да ги предупреди, че баща й е признал за убийството на 53-годишната си жена. Затова полицията отишла в апартамента му, където намерила тялото на жертвата.

На следващия ден Сол Флетчър беше открит в имот, която той притежаваше около езерото Роховзее в Германия. Поиталият е художник и фотограф, а с бившия съпруг на Анджелина Джоли ги свърза от десетилетия любовта към изкуството. Двамата приятели бяха забелязани заедно на Биеналето във Венеция през 2019 г.

Сол Флетчър е работил в Берлин 20 години и е признат по целия свят заради оригиналните си тъмни фотоколажи. "Използвам каквото имам под ръка, опитвайки се да превърна нещо добро в нещо лошо", разкри той пред "Файненшъл таймс" през 2018 г. Работите му са изложени в много много музеи като "Тейт" в Лондон или MUMOK във Виена.