Приятел на Пейо: Допускам, че тъщата е убивала и преди

Актуални новини
15:50 - 24 Януари 2024
5001
Приятел на Пейо: Допускам, че тъщата е убивала и преди

"От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм склонен да допусна, че тази е убивала и преди. Защо е била сигурна ли? Ами ако Пейо се беше отскубнал? Очевидно е била сигурна, че веднъж стисне ли го, няма мърдане". 

Това предположение изказа във фейсбук приятел на убития Пейо Пеев. Ето какво още споделя той: 

Гледам сега разни новини във връзка с убийството на Пейо Пеев и какво да видя - Ботьо Ботев седнал и обяснява как не можело то това две жени да убиели един мъж. Първо, на Ботьо някой да му каже, че Пейо по-принцип е/беше доста слаб и дребничък.

Сега, когато за последно го видях на 5 януари, просто беше един призрак. Макс 50 кила с мокри дрехи. Изпиха му душичката му изпиха. Супер отслабнал, премалял и изпит. Като го изпращах на тръгване, имах чувството, че до мен стои художническа папка с два-три чертежа вътре. Лист. Всяка една от тия две изродки е по-тежка от него по отделно.

Освен това на Ботьо му припомнете за техника за удушаване от задна седалка с ключ, дето разни хора ги учат на тия неща как точно се правят бързо и ефективно през облегалката на седалката, които са приложими дори и срещу превъзхождащи те по тегло. Особено ако едната се грижи за ръцете ти и лежи върху тебе - нито можеш да запалиш колата и да включиш на скорост и да се изтресеш някъде, нито да имаш ръце да се противопостяваш, Габриелчето може и да се е погрижила да извади ключа, за да не хване Пейо да запали и да ги разбие и двете в някой стълб, докато го морят.

И да не се изтъпанчва Ботев така смело по телевизията и да създава внушения без нужните данни, че изглежда все едно стартира недобронамерена кампания.

От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм склонен да допусна, че тази е убивала и преди. Защо е била сигурна ли? Ами ако Пейо се беше отскубнал? Очевидно е била сигурна, че веднъж стисне ли го, няма мърдане. Нали така е думата - по Външно е пълно със слушалки и агентура. Дали затова не е цялата тази секретност - закрити врати, покрити лица.

Една обществено значима секс скандал личност уби обществено незначим инженер и хоп затворен достъп.

Че то в правото - искане за дело при затворени врати е възможно само при положение, че делото може да навреди повече на жертвата, отколкото на обвинявания. Пейо е мъртъв, така че няма как повече да му се навреди, така че това е чудовищно нарушение на правата на жертвата в случая пред очите на всички ни!

Освен това как така освобождават равноправен килър в домашен арест, уж да се грижи за децата, при положение, че те не са при нея.

Ама тя трие фейсбуци, върти телефони сега, организира зли сили, може би дори заличава някакви доказателства. И това става пред очите на всички ни и не чух нито една медия да задава тези въпроси.

Какви журналисти сте бе? Стегнете се! Ами ако пострада сега другият младеж или някой от роднините? Кой ще е отговорен?