Приятел на заклания Илиян: В какъв свят живеем, мамка му? (СНИМКИ)

Спорт
17:00 - 10 Януари 2022
9248
Приятел на заклания Илиян: В какъв свят живеем, мамка му? (СНИМКИ)

26-годишният Илиан Илиев, който беше заклан зверски снощи в столичния квартал "Люлин", е загуби живота си заради празненство за новородено! Безумието се е случило в късните часове на 9 януари, когато той и негови авери празнували в столичния квартал "Люлин" раждането на детенце на негов близък приятел.

Сигналът е подаден малко преди 23.00 часа, а според информация на полицията, той е имал множество прободни рани по тялото. На мястото е била извикана линейка, но за съжаление мъжът е починал на път за болницата.

"Това е някакъв пълен абсурд. Абсурд, абсурд, абсурд! Млад човек заклан, защото пуснал заря по случай раждането на син на негов приятел?! Къде отиваме и за какво? Не знам, приятели, главата ми е пълна каша и вероятно пиша някакви несвързани работи, но... този свят, изпълнен предимно с лъжи, подлост, низост и прочее подобни определения, не, че отива на зле - той безвъзвратно се е запътил към бездната на самоунищожението. Как е възможно това? Как? Лек полет, момче! Дано... Не, убеден съм, че си на по-добро място. Далеч по-добро!!!", написа един от неговите познати във Фейсбук - Иван Иванов - председател на българския фенклуб на италианския Интер.

Иванов и Илиев вече няколко години бяха част от благотворителна кампания на българските фенклубове на чуждестранните отбори у нас и участваха и в мачлетата на малки вратички.

"В какъв свят живеем, мамка му?! Илианката го няма вече. Убит снощи. С множество прободни рани. От някакъв изрод. Намушкан зверски, защото с приятели пуснали заря в чест на друг техен приятел, станал баща. Чух зарята. Стана ми приятно, когато я чух. Не очаквах, че ще е с фатален край за мой приятел. Илианката. Винаги мъж на място, ГОЛЯМ мъж. Човек, който имаше ОГРОМНО сърце. Не мога и не искам да го повярвам. Дано онзи си получи заслуженото. Но момчето няма да се върне. Заря! За Илиан! Обичам те, братле. Вечна ти памет!", изля мъката си в социалната мрежа и спортният журналист от "Топспорт" Ангел Домусчиев.

Илиан Илиев - голям привърженик на италианския Ювентус, беше част и от кампанията "Татко и аз", в която бяха включени няколко вида спорт за малките. А всеки малчуган можеше да научи безплатно нови знания и умения в познати и непознати спортни дисциплини.

Илиан Илиев обичаше много децата и винаги даваше мило и драго за тях, споделиха пред Lupa.bg приятели на починалия 26-годишен мъж.