Приятели пеят за красивата Лорина Камбурова

Премиерата на албума на актрисата, която си отиде след ковид, ще бъде през май

Култура
11:57 - 18 Април 2022
6820
Приятели пеят за красивата Лорина Камбурова

Нека всички, които обичат музиката, която правехме с Лорина Камбурова да заповядат на премиерата на албума с неиздавани песни, наречен просто - "Лорина", споделят приятели на красивата актриса и певица, която си отиде в Москва след тежко прекаран ковид. Албумът “Лорина” ще е с премиера на 27 май в Sofia Live Club.

"Песните от този албум са добре познати от концертите ни, но студийните варианти на повечето от тях не са били довършвани и песните не са били качвани в музикалните платформи. В концерта ще вземат участие музиканти, които са свирили в записите или са се включвали в концертите на Ross'N Lorina през годините", добавят те.

Камелия Тодорова ще изпълни на живо новата версия на "Летя сама", която също е включена в предстоящия албум.

"Този концерт няма да има продължение, правим го в памет на Лорина, точно една година след смъртта й. Каня всички, които са ни поддържали през годините, всички приятели и близки на Лорина да споделим заедно тази вечер, в която ще имам честта да съм на една сцена с толкова много знакови музиканти на съвременната българска музикална сцена", казва Росен Пенчев - създател, автор и продуцент на проекта Ross'N Lorina.

За телевизионните зрители Лорина Камбурова е добре позната с ролите в сериалите “Връзки” и “Скъпи наследници”. Уви, лъчезарната и талантлива актриса и певица си отиде от този свят едва на 29 години. Последните месеци от живота си тя прекара в Русия, където снимаше филм.

На концерта в памет на Лорина ще свирят нейните приятели от групата й, както и гост-музиканти.


Ross'N Lorina Band:

Росен Пенчев - вокали и китари

Калин Жечев - клавишни и беквокали

Добромир Вълков - барабани

Веселин Василев-Еко - бас 


Гост-музиканти:

Владимир Михайлов - бас 

Димитър Бакърджиев - саксофон

Тодор Бакърджиев - тромпет


Специален гост: Камелия Тодорова