Приятелка на проф. Вучков: “Лекарите” от ВМА го убиха !

Топ
15:55 - 23 Септември 2019 (обновена)
40673
Приятелка на проф. Вучков: “Лекарите” от ВМА го убиха!

Известният модел, общественик и експерт по здравословно хранене Алина Дуарте обвини лекарите от ВМА за смъртта на проф. Юлиан Вучков. Дамата направи неочаквани разкрития за смъртта на професора, който си отиде на 22 септември вечерта на 83-годишна възраст. Дуарте написа емоционално признане във фейсбук и публикува една от последните си снимки с професора. Тя е заснета дни преди кончината му.

Публикуваме текста на Аделина Дуарте:

"Случи се онова, което за всеки нормален човек се нарича "трагедия”. Ще се наложи днес да пиша дълго, навлизайки в най-дребни детайли, за да ви отегча с моята драма.
Почина професор Вучков. Почина човекът, който ми беше като роден дядо, като духовен брат и най-интелектуален събеседник от всички , които имам в графа “ приятели”.
Всеки ден се чувахме. През ден се виждахме.
Професорът няма деца. Споделял ми е за негов полубрат, с когото не подържат никаква връзка, защото той го ненавижда. Други роднини няма.

Запознах го с Виктор - мой близък,който преди време в едно предаване разказа за тежката си съдба на сирак, никога не познал топлотата на семейството, живял в бедност, но винаги изкарвал прехраната си с честен и тежък труд. Виктор се грижеше всеки ден за професора в продължение на 4 месеца. Всеки ден го водеше на разходка.
Всеки ден се хранеха заедно. Всеки ден Вики му разтриваше “прасетата” - както обичаше професорът да казва на прасците си. Те двамата бяха като синът и бащата, видяли се със закъснение в четири десетилетия.
Те бяха като дядо и внуче, седнали на сянка на една от пейките на "Витошка".

. . .

Днес си отиде човекът, който живееше за работата си така както никой друг.
Днес си отиде човекът, намерил любовта чак на 70-годишна възраст, изживявайки я пълноценно цели 10 години.
Днес си отиде човекът, който в следващите 3 години не погледна друга жена след кончината на своята любима, макар и да имаше много обожателки от 50 до 70-годишна възраст, готови да заживеят с него.
Днес си отиде човекът, който презираше политиката до болка.
Днес си отиде човекът, не спестил нито една истина за управляващите и изричащ всичко както в ефир , така и на живо.
Днес си отиде човекът , който пишеше и четеше всеки ден.
Днес си отиде човекът, който утре щеше да се снима за корицата на новата си книга.
Днес си отиде човекът, който имаше по-здраво сърце от моето.
Днес си отиде човекът, чиито пълни изследвания показваха цветущо здраве.
Днес си отиде човекът, който “лекарите” от спешното на ВМА убиха и не ни пуснаха да влезем при него.
Днес си отиде човекът, който можеше да живее пълноценно и вече не чувстващ самота поне още 10 години, като в това време щеше да направи още хиляди предавания, които да гледат милионите му фенове-зрители (рейтингът на "Евроком" не лъже).
Можеше, можеше, можеше...
Всичко можеше...
Всичко приключи."