Приятелка на загиналата Христина: Доживотен затвор за Семерджиев

Надявам се това да не е поредният случай, който след това да се забрави - заяви Дона Атанасова

Новини
08:04 - 08 Юли 2022
3067
Приятелка на загиналата Христина: Доживотен затвор за Семерджиев

"С Христина се познаваме от университета, бяхме в една група, с нея можеше да се говори на всякакви теми. Христина беше много директна, седеше далеч от интригата и клюките. Тя е на 26 г., първо е учила българска филология, после дори и астрономия. Имаше желание да учи и да се развива, занимаваше се и с джаз пеене"- разказа пред Би Ти Ви Дона Атанасова, приятелка на загиналата Христина Дилова при бруталната катастрофа на бул. "Черни връх" в София.

"Най-доброто предстои" пише Христина в един от последните си постове. В последните дни се подготвяше за изпитите от сесията, много говореше и за своя приятел и изглеждаше много щастлива, че е намерила човека.

В 2 часа през нощта един колега, научил от наш преподавател за случилото се, ми позвъни да ме пита за Христина, а вече беше минало повече от денонощие, близките й са я търсили навсякъде. Изтръпнах от ужас.

Хриси щеше да бъде страхотен учител, имаше може би и бъдеще в музиката. Надявам се това да не е поредният случай, който след това да се забрави.

Според Дона Атанасова трябва да има доживотен затвор за виновника за смъртта на Христина.