Призрак на куче засне австралиец

Собственият му пес си играе с видението

Мистика
14:56 - 08 Декември 2021
2818
Призрак на куче засне австралиец

38-годишният австралиец Джейк Де Марко е шокиран, когато гледа видеото от своята охранителна камера, инсталирана в задния двор на дома му в Мелбърн. Видеото показва как младият му черен пес Райдър си играе с призрак на куче.

В същото време камерата изобразява перфектно Райдър, но снима партньора му в игрите много лошо, показвайки само полуразмазан белезникав силует. Всичко изглежда така, сякаш това странно куче не е обикновено, а наистина е само призрак. Създанието, с което Райдър си играе, се държи като куче, четирикрако е и има приблизително същия размер и форма като Райдър.

Според Де Марко това второ куче не би могло да бъде истинско, защото дворът му е ограден с висока и здрава ограда, през която никое куче не може да прескочи. Освен това мъжът забелязва двете кучета, които играят на екрана на камерата в реално време, а не в запис. Което доказва, че Райдър си играе с мистериозното куче-призрак точно в момента, в който Де Марко гледа екрана.

Мъжът веднага тича в задния двор, но намира там само черното си куче и никаква следа от второто куче. Подобно куче липсва и в двора на съседите. Де Марко не знае как да обясни това, но признава, че е много уплашен от видяното и сравнява кадрите с филми на ужасите.