Продължават да търсят 2-годишното изчезнало дете 

Юлиян Митков е бил облечен със светла връхна дреха с дълъг ръкав

Новини
11:45 - 19 Март 2019
2049
Продължават да търсят 2-годишното изчезнало дете 

Продължава издирването на 2-годишния Юлиян Митков от бургаското с. Равнец. За последно момченцето е видяно в неделя вечерта около 18.30 часа в района на лозов масив в края на селото.

„Колкото и да ни се иска, към момента няма никаква промяна на ситуацията и издирването на детето продължава“, каза кметът на Равнец Христо Колев.

Хеликоптер от авиобаза „Безмер“, над 60 полицейски служители и наблюдение с дрон бяха извършени вчера при операцията. Извършен е оглед на голяма територия, но неуспешно. Днес в издирването се включиха над 80 полицаи и доброволци, както и двама делтапланеристи.

Юлиян Иванов Митков (Онур) е бил облечен със светла връхна дреха с дълъг ръкав. Той има лек дефект при придвижване, изразяващ се във влачене на единия крак.

Детето е било в района на лозов масив около селото заедно със свои близки на рожден ден, празнуван в стопанския двор на селото.

От полицията призоват всички, които имат някаква информация за Юлиян, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Версията, че детето е отвлечено, се отхвърля от полицията.