Продават на битака стария силикон на Джулиана Гани

Подарих ги, не знаех, че са ги изтъргували, каза плеймейтката

Нещо за четене
13:08 - 23 Март 2023
3252
Продават на битака стария силикон на Джулиана Гани

Първите силиконови импланти на плеймейтката Джулиана Гани се търгуват на битака за 60 лв. на промоция. Когато си ги смени с по-големи, в тв интервю тя обяви, че си подарява „предните гърди“, имайки предвид предишните импланти. През уикенда те бяха атракцията на битака в столичния квартал „Малашевци“. Първоначалната им цена бе 40 лв., но при покупка на целия комплект има промоция - новият собственик ще може да се сдобие с отстъпка от цели 20 лв. Силиконката обясни, че още преди години е дарила „предните“ си гърди с благотворителна цел.

„Нямам представа защо са си позволили да ги препродават“, чуди се Джулката.

Старите й импланти стигнаха до битака.  Припомняме, че преди години фурията си подмени имплантите с двойно по-големи и обеща, че ще дари вече използваните от нея на друга жена в нужда. Тя разказа, че известно време имплантите били съхранявани в специална кутия в дома й, докато най-накрая се намерила подходяща дама за тях. През посредник Гани дарила силикона. Днес с изненада и недоумение разбрала, че те се продават.

В момента Джулиана Гани може да се похвали с 1000 кубика силиконови импланти. С този размер на бюста тя се нарежда в челните места на жените с най-големи гърди у нас. Красавицата скоро стана майка за втори път и обмисляше да си ги подмени, но за момента няма такива планове. „Не са ми мръднали! Бомба са“, каза още пред „Телеграф“ плеймейтката.