Продуцентът на Лили Иванова , Васко Кеца и БТР издъхна като клошар

Емил Бояджиев си отиде само на 45, съсипан от несподелена любов с омъжена жена

През ключалката
18:40 - 18 Февруари 2020
22311
Продуцентът на Лили Иванова, Васко Кеца и БТР издъхна като клошар

Известният композитор и аранжор Емил Бояджиев, дългогодишен сътрудник на Лили Иванова и още десетки топ имена от родната популярна музика, издъхна онзи ден след тежко боледуване само на 45 години. Освен повече от десетилетие с Лили, Емо е работил с Васил Найденов, Орлин Горанов, Кристина Димитрова и БТР. Ден след смъртта му палавата монтанска звезда Нели Рангелова излезе с нощна публикация в социалните мрежи, в която описа потресаващо трагичните последни дни на Бояджиев.

Ето какво написа певицата снощи в малките часове, малко несвързано, но доста живописно:

„Гневна! Тъжна! Ядосана съм! Хич не ми пука как ще ме коментирате или къде!! Що не пуснете още един клип или песен с Емо?? Ще съберете лайкове!! Абе хора, къде бяхте последните години, когато Емо беше жив? Emil Boyadjiev живееше в мизерия,мърсотия! Като клошар! Болен от диабет и хиляди усложнения! Носеха му супичка за 2лв от близкото заведение! Мръсен, целият в лекета и... не ми се говори!

Когато отидох, ме беше страх да го докосна, както и всичко в домът му!! Даа смейте се! Емо беше чепат!Знам! Карали сме се много пъти! Егото му беше голямо....докато не срешна Голямата Любов! Забранена! Семейна, с дечица! Няма лошо и аз я знам! Записи,албуми ,за любимата! Промени се! От вино сутрин, мастика - е какво е диабета?Нали чака любимата, за поредния запис? Много хора му предлагаха помощ! Имаше лекар който го гледаше, като брат, други... абе! Емси, ако разбереш какво пиша ще ме гръмнеш,но! Емо сега е в моргата на Пирогов! Чака да го вземат! Дали да не пусна и аз сега едно парче,или? Знам, че много колеги са записвали с него, но... Музо.. ти си в джаза!!! Обичам те слънце мое!!”

Нели Рангелова шокира със среднощна публикация за покойния Емил, може би пусната на градус

Излиянието на Нели ядоса доста хора в бранша: "Аз пък мисля, че е много по-достойно да покажем таланта му и това, което ще остане след него. Всички знаем как живееш е, а въпросът "Къде бяхте" , е валиден за всички, включително и за теб. Емо беше прекрасен в работата си и това можеше да се чуе само в песните НИ", коментира Мариана Попова.

"Емо беше скромен пич и не разбирам защо споделяш неща от кухнята. Светъл път Емо, не си довършихме с теб" добави Алекс Ушев.