Проф. Ангелов: В Народното събрание е безотговорно, натъпкани сме като сардели!

Случаят с теста на Никола Минчев прилича на сериала "Дързост и красота", заяви медикът

Топ
11:01 - 15 Януари 2022
2249
Проф. Ангелов: В Народното събрание е безотговорно, натъпкани сме като сардели!

Няма какво да се успокоявам за теста на председателя на НС Никола Минчев. Това започна да прилича на сериала "Дързос и красота". Появиха се няколко серии. Поведението му е безотговорно, ако е вярно, че е подсмърчал и е пиел чай. Няма как да те посети лекуващ лекар, ако той не те лекува от нещо. Лабораторията, която е направила теста му е не работи денонощно. Подозирам това, че той е имал симптоми преди Консултативния съвет и е отишъл, за да не се проведе срещата със Северна Македония, която бе анонсирана от премиера. Това заяви проф. Костадин Ангелов.

В НС сме наблъскани като сардели.

Той заяви още, че ковид планът е писан от човек, които нищо не разбира.

"Да си представим как един човек трябва да се преведе от една реанимация в друга - трябва линейка и реаниматор. Опитвали сме да го правим и е невъзможно", каза още той. "Аз не казвам, че планът няма да работи. Целта на един план е да запазим хората живи, а не да напълним реанимационните легла", каза в ефира на Нова ТВ проф. Ангелов.

Ролята на ваксинацията е да не се стига до реанимация. От месец май насам броят на ваксинираните спада, бяхме достигнали 40 000 души на ден, ако този процес не бе спрян от служебното правителство щяхме да стигнем до колективен имунитет, сега има данни, че Омикрон протича тежко за неваксинираните, категоричен е депутатът от ГЕРБ.

Стойчо Кацаров нанесе сериозни щети върху ваксинационния процес, каза той и допълни, че служебният здравен министър е започнал управлението си с едно изказване, че се съмнява в качеството на ваксините.