Професор от Оксфорд: Пришълците отдавна се кръстосват с хора

Ян Хе Чи вярва, че човечеството живее в матрица

Мистика
14:05 - 15 Октомври 2020
6457
Професор от Оксфорд: Пришълците отдавна се кръстосват с хора

Ян Хе Чи, преподавател в Оксфордския университет, неочаквано изненадва своите колеги, студентите си, както и много жители на планетата, заявявайки, че напълно вярва в съществуването на извънземни цивилизации. Ученият съобщава, че извънземните вече са на Земята и търсят начини да спасят човечеството от изчезване.

Ян Хе Чи издава и книга със заглавие „Посещенията на извънземните и краят на човечеството”, в която описа подробно своята визия за настоящия свят. Професорът пише, че извънземните най-вероятно са се научили да се кръстосват с хората и такива хибриди вероятно вече се разхождат сред нас. „Приличат на теб и мен, но всъщност те са супер същества на Земята и имат една конкретна цел: да я спасят от катаклизъм”, подчертава професор Чи.

Според него има връзка между отвличанията на хора от извънземни и глобалното изменение на климата. В книгата си ученият пише, че „зелените човечета” отвличат  земляни, за да извлекат от тях генетичен материал и да създадат специални хибриди. Тези хибриди ще се опитат чрез политически или други средства да предотвратят разрушаването на нашата планета.

Професор Чи не е в състояние да потвърди хипотезата си с каквито и да било конкретни и доказателства. Въпреки това е любопитно, че все повече светила на науката в наши дни се осмеляват да кажат на обществеността, че вярват в извънземни, призраци, мистериозни същества от паралелни светове или че живеем в матрица.