ПРОКЛЯТИЕТО НА ГЕРГАНА: Година затвор за баджанака на Къро

Миската Гери Кочанова обяви в тв ефир как е туряла рога на Иван Бандаловски

Спорт
19:25 - 02 Юни 2023
13270
ПРОКЛЯТИЕТО НА ГЕРГАНА: Година затвор за баджанака на Къро

Бившият капитан на ЦСКА и юноша на Левски Иван Бандаловски бе осъден на една година затвор условно за нанесен побой. Решението е на Софийския районен съд, а по същото дело е осъден и убиецът Георги Семерджиев, за което вече ви съобщихме.

Инцидентът е от 2012 година, когато според решението на съда двамата са нанесли средна телесна повреда с особена жестокост на друг човек. Присъдата може да се обжалва пред по-горна инстанция.

Бандата, както е известен Иван, има завидна кариера на терена, за разлика от Семерджиев, но също е по-известен с изцепките си извън него. Бандаловски беше и първото ВИП гадже на разстреляната в РЮА Гергана Кочанова, която го заряза заради гангстера Къро преди 14 години.

Самата Кочанова сподели навремето в безумното предаване "Нощен магазин", че многократно е изневерявала на ритнитопковеца. 

Помните ли уникалното предаване "Нощен магазин", известно сред тв зрителите като "Мощен нагъзин"? В средата е водещата Сесил, на която Кочанова сподели интимните си тайни

Бившият национал Иван Бандаловски е юноша на Левски, а в кариерата си е играл за Литекс, Локомотив София, ЦСКА, Партизан, Верея, Анортозис, Берое, Ботев Пловдив и Царско село. За България той има 19 мача в периода 2009-2019.