Проклятието на моделката Роузи Хънтингтън-Уайтли

35-годишната британка и майка на две деца разкрива как се грижи за здравето и красотата си

Шоу
22:05 - 06 Декември 2022
11248
Проклятието на моделката Роузи Хънтингтън-Уайтли

Освен успешен модел и съпруга на холивудската звезда Джейсън Стейтъм, Роузи Хънтингтън-Уайтли е и успешна бизнес дама. Тя е създател на козметиката Rose Inc. Не само чрез нея обаче тя поддържа страхотната си форма.

35-годишната британка и майка на две деца разкрива как се грижи за здравето и красотата си. Освен че денят й започва около 5 сутринта, благодарение на дъщеричката й Изабела, която се роди през февруари тази година, тя не спазва и диети.

"След като се погрижа за малката, пия силно кафе и много вода. А когато и синът ми се събуди, закусваме заедно и се подготвяме за деня", казва Роузи, която е майка и на петгодишния Джак Оскар Стейтъм.

Разбира се, че основната козметика, която моделът ползва, е на собствената й марка. Тя обаче разкрива и домашен трик за грижа за кожата й, която е склонна към акне. "Използвам ледени кубчета, завити в тензух, за масаж на лицето си сутринта", казва тя и допълва, че това помага за намаляване на подпухналостта.

Редовните тренировки пък са помогнали на Хънтингтън-Уайтли да влезе във форма след бременностите си, както и да поддържа не само физическа, но и психическа форма. "Обичам и редовни масажа, както и сауна, последвана от леден душ - наистина действа съживяващо."

Тя признава, че не спазва диети: "Израснала съм във ферма - майка ми приготвяше цели ястия само с продукти от градината. Ако трябва да вляза във форма, просто спирам да ям сладко и глутен - резултатите са мигновени".

Роузи Хънтингтън-Уайтли изтъква значението на майка си за развитието й. "Тя ме научи колко е важно да съм независима и да не разчитам на другите. Това е едновременно проклятие и благословия - да си толкова независим. Но съм такава."