Прокобата БИГ БРАДЪР: Участниците мрат като мухи

Рак, инсулти, мистериозни вируси и убийства косят наред след шоуто

Шоу
13:12 - 25 Юли 2024
15054
Прокобата БИГ БРАДЪР: Участниците мрат като мухи

Всички сме в очакване на новия сезон на "Биг Брадър" с нови продуценти и водещи, но участниците трябва да имат едно на ум. По мрачна ирония на съдбата десетки свързани с шоуто емблематични фигури загубиха живота си в последните години, но какво пък - други прибраха големите пари и си оправиха живота.

Докато дойде време за новия тв сезон, да си припомним кои емблематични фигури вече не са сред нас.

Може би най-нелепа е съдбата на легендата на телевизия ММ Роро Кавалджиев. Той участва във „ВИП Брадър” през есента на 2016 г., а почина в началото на 2017 г. Смъртта му наистина беше абсурдна. Падна в езеро в Близкия Изток и от водата се зарази със смъртоносен вирус.

Малко живя и неговият съквартирант от същия сезон Христо Живков. Актьорът почина едва на 48-годишна възраст от рак на панкреаса, точно след като подписа договор за снимки в продължението на "Страстите Христови".

Съвсем млад почина и Мирослав Георгиев, които спечели втория сезон на „Биг Брадър”. Миро участва и в първия сезон на „Биг Брадър Ол Старс”. Втори инсулт обаче отне живота му едва на 41-годишна възраст.

Преди 12 години Дим Дуков почина след усложнения на коремна операция и преплитане на червата. Той участва в първия сезон на „ВИП Брадър” у нас през 2006 г.

Особено странна е смъртта на една от звездите на първия „Биг Брадър”. Миналата година Светлан Шевров, известен като Гроши, се самоуби заради тежка депресия, породена от жена.

Смъртта си след риалити шоуто намериха още: Георги Софкин от „ВИП Брадър” 2016, починал в мизерия и забрава, Любомир Милчев – Денди от „Биг Брадър Ол Старс” 2013, който май беше убит, Веселин Данов от „Биг Брадър” 2005, Иван Ласкин от „ВИП Брадър” 2012, Павел Чернев от „ВИП Брадър” 2013 и голямата ни певица Ваня Костова от „ВИП Брадър” 2018.

Прокобата на „Биг Брадър” застигна и хора, които не са били в Къщата, но са се докоснали до шоуто по един или друг начин. Такива са Милен Цветков, който беше водещ на четвъртия „Биг Брадър”, както и Силвия Зурлева, която връчи наградата на победителя от първия „ВИП Брадър” - Константин, когато беше сред директорите в Нова телевизия.