Пропусната дузпа от Иван Турицов отдалечи ЦСКА-София от мечтата за титлата

Мачът с ЦСКА 1948 завърши 1:1

Спорт
20:41 - 03 Юни 2023
4636
Пропусната дузпа от Иван Турицов отдалечи ЦСКА-София от мечтата за титлата

Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич бе изключително разочарован след края на срещата с ЦСКА 1948, завършила 1:1, предава БТА.

"Много труден момент за нас. Ако ляхме спечелили, в последния мач всичко щеше да зависи от нас. Трябва да се надяваме, че и съперникът ще сгреши", каза сръбският специалист в минорно настроение. 

"Започнахме да играем мача с огромен страх. Предполагам, че на футболистите им е било трудно при такова напрежение. Освен страха в моите футболисти, няма за какво да ги обвинявам. В някои моменти играехме стихиен футбол, но дори и ката пропуснахме няколко шанс. В края имахме и дузпа. Турицов има моята голяма подкрепа въпреки пропуска", каза още той.

"Съществува определен страх, но толкова години ЦСКА не е бил толкова близо до титлата - два кръга преди края да я държим в ръце", съжалява треньорът.

"Продължава Назон да го измъчва проблем в коляното. За нас е изключително важно нашите играчи да са здрави. Ако можехме да го използваме от началото, можеше да е различно", добави Илич.

"В момента нямам представа какво е състоянието на Матей. Срещу Левски ще играят само футболисти, които са в добро състояние", увери той.

"Надявам се, че ще има фейрплей. Искам да поздравя днес съперника - не играха за нищо, но се хвърлиха на терена", каза още сърбинът.

"Изключително голям шок за нас, това ще ни окаже влияние. Предстои ни най-големият мач в българското първенство, но няма какво да се оплакваме", завърши Саша Илич.