Протестъри мутри потрошиха кола на майка пред двете й деца (ШОК ВИДЕО)

Ексклузивно
22:39 - 17 Август 2020
17995
Протестъри мутри потрошиха кола на майка пред двете й деца (ШОК ВИДЕО)

Агресивни протестиращи, блокирали кръстовището пред Румънското посолство в София, пробваха да линчуват майка пред очите на двете й невъстни деца, опитала се да си проправи път с автомобила си по бул. „Ситняково“. Грозният инцидент се случи малко след 22 часа, а полицията се появи едва след 40 минути, за да обгради потрошения автомобил.

Двете плачещи деца на задната седалка, едното от които на видима възраст под 4 г., не трогнаха нито за миг озверелите борци срещу „мутрите във властта“. Протестърите, сред които имаше даже и жени, потрошиха напълно предното стъкло и капака на белия „Тойота Аурис“ и опитваха насилствено да извадят майката от колата й, както и нейния спътник на предната седалка. Късо остригани примитиви пък блъскаха с юмруци по задното стъкло под главите на децата. Младо момиче опита напразно да спре вилнеещите изроди.

„К..ва!“, "Мърша!", „Провокатор на ГЕРБ!“, „Да ти ...майката!“, крещяха озверелите протестъри на наперената майка. Тя отвори прозореца си, за да обясни на журналист от „България он Еър“, че няма откъде другаде да мине и че е изморена от 40-дневните блокади. В този момент жената бе уцелена с яйце, към нея полетяха и други предмети и тя се принуди отново да се затвори в колата си.

„Опита се да ни прегази, убийца!“, „Десет човека блъсна тая к...ва! Даде пълна газ, форсира и през тях мина“, залетяха гласове от протеста. Нито един пострадал обаче не се появи, за да си покаже травмите. Автомобилът, потрошен от окупаторите е електрически и това поставя под силно съмнение думите им, че е минал форсирайки през тях.

Едва двама-трима от около стотината протестиращи опитаха да защитят майката с двете деца. Те направиха жива верига около автомобила й, за да възпрат готвения й линч, докато дойде полицията. Пристигналите след повече от 40 минути полицаи успяха да изведат автомобила, шофиран от майката на двете невръстни деца. Едва тогава ченгетата спряха и десетките любители-фотографи, снимащи на метър от прозореца плачещите на задната седалка деца.

https://www.youtube.com/watch?v=cFfHvje05W4&feature=youtu.be

Полицията успя да изведе автомобила. Ще водят майката в районното управление заедно с хора от протеста да дават показания, обявиха блюстителите на закона. Засега няма данни да има арестувани. В социалните мрежи обаче се надигна буря от недоволство срещу агресорите.

Преди да окупират бул. "Ситняково", бунтарите минаха покрай парламента, скандирайки ,,Оставка!”. Сградата бе завардена от много полицаи.

Адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио каза, че в началото на септември премиерът Бойко Борисов ще дочака не Велико народно събрание, а Велико народно въстание. Веднага след тези му думи прозвуча националният химн.