Протестъри приклещиха Данаил Кирилов по анцуг (ВИДЕО)

Политика
11:30 - 09 Ноември 2020
7902
Протестъри приклещиха Данаил Кирилов по анцуг (ВИДЕО)

Бившият правосъден министър Данаил Кирилов бе хванат по анцуг и приклещен с въпроси от протестиращи в неделния ден за т.нар. "нова конституция", предложена от ГЕРБ. Видео с неудобния разговор бе качен във фейсбук от активисти на организацията на майките на деца с увреждания "Системата ни убива". 

От него става ясно, че Кирилов бил съобразил проекта за основния закон с френската конституция и много се гордеел с него. "Научи се да спазваш законите, не можеш да ме снимаш, аз съм частно лице", оправда се екс министърът. Оказа се, че той е бил заобиколен от свои поддръжници, които предупредиха протестиращите, че след ГЕРБ щяло да дойде по-лошо управление. А Кирилов съветва снимащия да потърси отговорност от бившия премиер Иван Костов и директно го праща в кв. "Драгалевци".

Фенка на екс министъра пък "предупреждава" протестиращия, че щом Слави Трифонов влезел в парламента с партията си "Има такъв народ", щял да започне да раздава безплатно наркотици.

Хванат на тясно, бившият министър напомни, че няма право да бъде сниман без негово съгласие и бързо отби следващите въпроси.