Протеже на Корнелия дарява… козунаци

Актуални новини
14:33 - 19 Април 2022
1514
Протеже на Корнелия дарява… козунаци

„Над 400 козунака дарихме в кампанията "Солидарен Великден с БСП" в Ловеч и областта. Освен за нуждаещите се, инициативата има за цел да стимулира и да подкрепи българските производители.”

Това се похвали от Ловеч Вяра Емилова, секретар на парламентарната група на “БСП за България“ и на ИБ на левицата. За Емилова не е тайна, че е протеже на соцлидерката Корнелия Нинова.

Червената депутатка посочи, че кампанията има за цел да даде лъч надежда за предстоящите светли великденски празници.

Емилова благодари на всички социалисти, които са се включили в кампанията и по този начин са допринесли нуждаещите се българи да прекарат един по-светъл празник.

Тя допълни, че социалистите са посетили множество домове за възрастни хора, както и защитени жилища за хора със специални потребности, където са зарадвали хората за предстоящите великденски празници и добави, че "Солидарен Великден с БСП" ще продължи и в следващите дни, когато социалистите ще посетят общините Летница, Ябланица, Тетевен и Луковит.

В заключение тя подчерта, че благодарение на „Солидарен Великден с БСП“ десетки хиляди социално слаби българи са имали своя достоен празник. „Кампанията стартира преди 3 години и се превърна в ежегодна”, завърши Емилова.