Противник на Тотнъм: Феновете им са велики, благодаря им!

Новини
10:14 - 11 Януари 2021
1939
Противник на Тотнъм: Феновете им са велики, благодаря им!

Президентът на осмодивизионния Марийн - Пол Лийри, чийто тим се изправи вчера срещу Тотнъм в турнира за Купата на ФА в Англия, прояви джентълменство. Той благодари на феновете на лондончани, които помогнаха на клуба.

За двубоя нискоразредният клуб продаде над 15 000 виртуални билета, които бяха закупени от привържениците на Шпорите.

"Феновете на Тотнъм са просто абсолютна магия! Подобни неща ви карат да се гордеете, че сте шпори! Страхотна работа всички", заяви Лийри, чиято първоначална цел е била да бъдат продадени 600 билета.

Привържениците на Тотнъм вкараха в касата на противниковия клуб 100 000 паудна, като закупиха и артикули на тима за над 20 000, за да подпомогнат Марийн.

Иначе Тотнъм премина без затруднения през съпротивата на Марийн в сблъсъка от третия кръг за ФА Къп. Звездната селекция на Жозе Моуриньо победи с 5:0 като гост съперника си, който се състезава в осмото ниво на английския футбол. За непретенциозния отбор на Марийн определено това беше мач за историята, който ще се помни дълги години.

Освен това двубоят ще остане в историята на най-стария футболен турнир като противопоставилият два отбора, между които има рекордна разлика от 165 места в класацията на английските тимове.