Провал за Веселинов за "Красно село", но не е пропуснал да подаде още една жалба

Спорт
14:15 - 31 Октомври 2023
26114
Провал за Веселинов за "Красно село", но не е пропуснал да подаде още една жалба

"Професионалният жалбоподател", както го заклеймиха феновете на ЦСКА - Николай Веселинов, се провали на местните избори. Но това едва ли го е смутило толкова, след като преди това не е пропуснал да входира още една жалба - този път тя е подадена на 17 октомври до началника на ДНСК с копие до главния прокурор Борислав Сарафов.

Преди дни той призна, че може да оттегли друга от старите жалби, но явно е било прах в очите преди изборите.

Иначе Николай Веселинов, заради когото феновете на ЦСКА блокираха "Орлов мост" след мача с Арда, се сблъска челно с действителността и получи едва 319 гласа на местните избори. Той беше кандидат за кмет на Район „Красно село“. Резултатът от вота е при 100% обработени бюлетини.

Очевидно опитите му за евтина реклама доведоха до чутовен провал и той е много далеч от кметското кресло. Подкрепата към Веселинов е изключително слаба и незначителна.

Според данните на Общинска избирателна комисия има кандидат с над 9 хиляди гласа, един с 4675, двама с по над три хиляди, един с над две хиляди и още дузина, които получават по-сериозна подкрепа от „загрижения за законноста“ Веселинов.

Сега привържениците на ЦСКА се надяват, че след тежката предизборна кампания той ще намери време да се прибере до дома си, за да може този път да плати държавната такса от 30 лева.